На Волинської Дивізії у Рівному розгорівся скандал через смітники. Підрядна організація приїхала упорядкувати контейнери аби облаштувати сміттєвий майданчик. Зі слів мешканців будинку, ніякого погодження у них ніхто не брав. Будівельники почали проводити роботи і водночас самовільно прибирати припарковані авто. Людей це обурило. На місце події викликали поліцію. Що було далі, дивіться у сюжеті.

У Рівному на вулиці Волинської Дивізії люди сваряться через смітники. Підрядна організація на замовлення управління житлово - комунального господарства приїхала упорядковувати сміттєвий майданчик.

Втім мешканці будинку на Волинської Дивізії 29 проти аби смітники переставляли. Кажуть, таким чином вони опиняться у них під вікнами.

Більш того, люди кажуть, будівельники про початок робіт не попереджували. Самовільно почали прибирати припарковані автомобілі біля будинку.

Порозумітись не виходило. Викликали поліцію.

Власники авто написали заяву у поліцію щодо пошкодження транспортного засобу.

У підсумку все ж вирішили, що сміттєвий майданчик залишиться на тому ж місці де стояв. Його оновлять та обгородять. Щоправда це станеться точно не сьогодні. Підрядна організація не закінчила роботи і залишила місце. Пояснили, аналогічні непорозуміння виникають у них вже не вперше.

До слова, облаштування сміттєвих майданчиків триває по всьому місту. Нещодавно кілька нових упорядкували на вулицях Коновальця, Шухевича та Волинської Дивізії.

Читайте також: Вчетверте за місяць: у Рівному зловмисник підпалює дитячі будиночки у садочку