У Рівному шукають палія будиночків на території одного з дитячих садочків. Вже вчетверте за місяць невідома особа підпалює дерев'яні конструкції у тому самому дошкільному закладі. Вже згоріли три будиночки та дерев'яний автомобіль. Завідуюча закладу спантеличена і водночас не розуміє, хто може вчиняти підпали. Каже, ні з ким конфліктів не має. У поліції відкрили кримінальне провадження. Вирішується правова кваліфікація. Кажуть, за останні роки не пам'ятають аналогічних випадків.

Ось що лишилось від дитячого будиночку, який знаходиться на території рівненського дитсадка за №16. Дана декоративна будівля, стояла у дошкільному закладі ще з часів заснування і була виготовлена зі зрубу. Її хтось підпалив кілька днів тому. А ось останнім, на вихідних горів іграшковий автомобіль.

Упродовж вересня на території садочка зафіксовані 4 пожежі. Всі вони відбувались вночі. Помічали вогонь охоронці дитячого закладу і викликали пожежників.

Всі загорання ліквідовані. Ніхто з людей не постраждав. Зараз працівники садочка прибирають на місці останньої пожежі. Хочуть аби діти не побачили згарище. Слідів перших загорань, які стались ще у середині вересня - вже немає. Про згорілі будинки нагадують тільки сліди на землі.

Працівники садочка фактами підпалів стурбовані. Батьки дошкільнят теж. Діток водити у заклад не перестали, але пересторога все ж є.

У поліції вже ведеться слідство за фактом хуліганства, але злочин можуть перекваліфікувати на підпал. Загадкового палія дитячих конструкцій шукають. Кажуть, у своїй практиці аналогічних фактів не пригадують.

Поки поліцейські шукають зловмисника, батьки думають про відновлення згорілих будиночків. Адже два знищених були придбані за їхній кошт. До слова, якщо правоохоронці перекваліфікують статтю з хуліганства на умисне пошкодження майна то палію загрожує до 3 років позбавлення волі.

Читайте також: У Рівному чоловік навмисне пошкоджує автомобілі