Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» відбудеться 19 вересня.

Цієї суботи, 19 вересня, Україна разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». В акції візьмуть участь усі, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.
 
Центральна локація Всесвітнього дня прибирання в Рівне нській області буде працювати з 10:00 до 11:30 в м. Рівне в парку «Єврейка» (біля ЗОШ №5).
 
«У межах акції буде реалізована кампанія «Побачив? Прибери!». Загальна ідея полягає в тому, щоб допомогти людям помітити глобальну проблему зі сміттям в навколишньому середовищі, разом зменшувати забруднення та не утворювати відходи, які сотні років будуть засмічувати Землю. Зробимо Україну чистою!», – наголошує координатор Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» в Рівне нській області Сергій Щербатюк.
Цього року акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Тому не забувайте про захисні маски, рукавички та врахування соціальної дистанції. Організатори забезпечують мішки для збору сміття та робочий інвентар. 

Читайте також: Маєш собаку - гуляй... у полі. Чому у Рівному немає місць для вигулу чотирилапих?