Собакам у Рівному місця немає. У цьому переконані власники чотирилапих. Справа у тому, що в місті лише один майданчик, облаштований для вигулу тварин. Тож без конфліктів не обходиться. Де гуляють з улюбленцями та з якими перешкодами стикаються — дивіться далі у сюжеті.

Це Нотта, щодня двічі на день вона з господаркою гуляє на спеціально облаштованому майданчику. Зона обладнана усім необхідним для дресури тварин, а також станціями для прибирання після собак. Власниця песика радіє, кожен має своє місце і ніхто нікому не заважає.

А це лабрадор Боб. Він зі своєю власницею Єлизаветою проживає у районі, де немає облаштованого місця для вигулу собак, через це досить часто чують дорікання. Наприклад, два тижні тому довелося посперечатися: чи має право вигулювати пса без намордника.

Майданчиків для вигулу собак у місті мало, бо... немає де їх розмістити, кажуть зоозахисники. Не враховують таку потребу й забудовники нових будинків.

Наразі тренувально-вигульний майданчик будується у мікрорайоні Північний. Тим часом рівняни створили петицію з проханням влаштувати такі зони на пагорбі слави та бульварі Хмельницького.

Читайте також: Жителі села Перевередів самотужки "перевтілили" місцеву зупинку (ФОТО)