Святкова лінійка у незвичному форматі. Традиційно у перший день осені школярі після літніх канікул повертаються за парти. Щоправда дійство цьогоріч незвичне. Лінійка лише для учнів 1 та 11 класів і звісно з дотриманням дистанції. Всі інші учні були у школі. Для них в окремих кабінетах провели уроки. Тема яких - коронавірус. Спостерігала за тим та іншим, наша Діана Білоус.

 Без батьків у класі, та з антисептиками у портфелі. Таким цьогоріч було 1 вересня для тих, хто вперше сів за шкільну парту. Тато першокласника, зізнається, малий з нетерпінням чекав на школу, каже, незвично, що перший урок відбуватиметься без батьків.

Відтак особливим цей день залишається і для випускників. Аби 11-класники відчули святкову атмосферу, урочиста лінійка відбулася і для них.

Святковий дзвінок на урочистій лінійці лунав сьогодні лише для 1 та 11 класів. Всі ж інші розпочали навчальний рік відразу з першого уроку.

Перший урок у всіх класах радше нагадує урок здоров*я. Як мити руки, коли одягати маску, та як поводитися у школі, дотримуючись карантинних вимог. Сьогодні про це говорили чи не у всіх школах країни.

Безконтактні антисептики та окремі входи аби уникати скупчення. Заклад готовий до старту повноцінного навчання, у цьому переконаний директор школи.

Від завтра діти вже матимуть звичні уроки. Скільки їх буде - залежить від класу.

Читайте також: Як у Рівному відсвяткували початок навчального року?