Фото ілюстративне
Вже 3 вересня у Квасилові відкриється єдиний в селищі заклад дошкільної освіти (ясла-садок), який прийматиме дітей. Таке рішення сьогодні, 31 серпня, ухвалили на позачерговому засіданні виконавчого комітету Квасилівської селищної ради.

Про це повідомила спеціаліст селищної ради Ірина Драчук.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня батьки квасилівських дошкільнят звернулися до громадської приймальні, поскаржившись на те, що змушені постійно брати дітей з собою на роботу, оскільки дитсадок залишається закритим на карантині. Тоді ж люди організували збір підписів з вимогою до влади відкрити заклад освіти в найкоротші терміни. Як бачимо, такі дії дуже швидко принесли бажані результати.

Голова громадської організації "Новий Квасилів" Павло Дутко подякував усім батькам, які взяли на себе відповідальність і боролися за відкриття дитячого садочка:

Коли люди об’єднуються і вимагають задоволення своїх законних прав і потреб, вони завжди досягають успіху. Так сталося і цього разу. Коли ми тільки почали організовуватися, ніхто не міг сказати нам точної дати відкриття дитсадка. Але за лічені дні ми змусили владу відреагувати і маємо позитивний результат.

Тепер влада контролюватиме, щоб у закладі дошкільної освіти дотримувалися усіх вимог карантину. 

Читайте також: Батьки вийшли на пікет: у Дубні протестують проти дистанційного навчання