Потрібна допомога атомнику Рівненської АЕС, ліквідатору Чорнобильської катастрофи, чоловікові та батькові - Сергію Худякову.

Сергієві діагностували невтішний діагноз - аденокарценома підшлункової залози. Після дуже складної операції, яка тривала 11 години, та 6 курсів хіміотерапії, хвороба не відступила і почала прогресувати - метастази з'явилися в печінці.

Захворювання пов'язане з наслідками ліквідації Чорнобильської аварії, а Сергія було нагороджено 1-ю групою ліквідатора на Чорнобильській АЕС.

Лікарі рекомендують єдиний можливий варіант лікування - хіміотерапія та цільова терапія. Препарат Амбраксана, який може врятувати життя чоловікові, незареєстрований в Україні і треба купувати власними грошима, але це 33,000 $ (1500 $ на тиждень на 6 місяці).

Приватний банк (Україна) 9728 4149 1379 4991 - Худяков Сергій
(Сергій Худяков)

Якщо ви не можете перевести гроші на картку ПриватБанку, ви можете скористатися такими грошовими переказами: Western Union, MoneyGram, RIA, ПриватМоні, Welsend, Meest, IntelExpress, Hazri. Якщо ви використовуєте Western Union, наприклад, вам потрібно вказати країну для перекладу (Україна), а також ім'я дружини (Анна Володимирівна Худякова). Після переказу звертайтеся до дпужини у приватні повідомлення та повідомте МТЦН (унікальний номер переказу) та суму переказу (такі вимоги до грошового переказу).