У такий спосіб це свято збираються зустріти більшість рівнян. Кажуть, вина всьому - відсутність грошей. У туристичних агенціях також такій ситуації не радіють. Переконують, що торік не було відбою від клієнтів на період новорічних свят. Цьогоріч все навпаки. Чому - знає Анна Яцук.

Рівнянин Дмитро Новий рік планує зустріти у Карпатах. Каже, кращого відпочинку годі й шукати. На підвердження цього приніс навіть фото, аби й іншим показати красу українських гір.

Щоправда, таких як Дмитро нині мало. У турфірмі розповідають: цього року у Карпати взагалі майже ніхто не їде. Попиту немає ні на комфортабельні кемпінги, ні на скромні хатини. До поїздок не стимулюють навіть знижені ціни. Директор турагенства Ірина Боровикова каже, що люди не хочуть їхати у порівняно недорогі Карпати через відсутність снігу, а також грошей.

Зустрічати Новий рік за кордоном чи навіть за межами області більшість рівнян не збирається. Кажуть, найліпше та найдешевше - вдома.

Не варто засмучуватись, якщо новорічні плани зіпсувала економічна криза. Весело відсвяткувати можна будь-де. Головне, аби була хороша компанія.