Фото ілюстративне
З першого вересня у Дубні стартує дистанційне навчання. Дзвінок для першокласників пролунає віртуально.

Відповідне рішення погодили на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 27 серпня.

"На виконання пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", на підставі оцінки епідемічних показників та з урахуванням обговорення Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій переглянула рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та віднесла до червоної зони м. Дубно", - повідомляє Дубенська міська рада.

Враховуючи ситуацію із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 управління освіти Дубенської міської ради рекомендувало навчальним закладам міста розпочати новий навчальний рік першого вересня за дистанційною формою навчання.

Нагадаємо, на засіданні Дубенської комісії раніше прийняли рішення відтермінувати початок навчального року до 7-го вересня, але Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки вирішила інакше.

Читайте також: Зовсім скоро у Корнині запрацює оновлений ліцей