Джерело: Рівненська облдержадміністрація
Вчора, 28 серпня, із робочим візитом Рівненщину відвідав Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. У рамках поїздки він проінспектував готовність Корнинського ліцею імені Романа Свіржевського, що у Рівненському районі, до навчального року.

Нині реконструкція корпусу для початкової школи – на фінальному етапі. А оновлюють заклад у рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє пресслужба Рівне нської обласної державної адміністрації.

Директорка ліцею Наталія Денисова розповіла, що досі у закладі не вистачало класних кімнат для початківців, а навчання проходило аж у 3 зміни і закінчувалось о 19 вечора. Відтепер, після добудови корпусу, 153 початківці матимуть окреме приміщення.

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов оглянув класні кімнати, спортивну та актову зали, медпункт, ознайомився із роботою харчоблоку. До слова, харчування в ліцеї здійснюють за новітньою технологією Євгена Клопотенка.

Як розповіли будівельники, школа готова на 97%. У приміщенні вже завершені внутрішні та зовнішні роботи, влаштована покрівля з металочерепиці, вмонтоване електроустаткування. Біля школи облаштували двір та дитячий майданчик.

Додамо, що на реконструкцію ліцею цьогоріч спрямували 16 млн грн, з яких 13 з державного бюджету, решта - місцевого.

Олексій Чернишов наголосив, що ремонт освітнього закладу є надзвичайно важливим, адже Рівне нський район з 31 серпня перебуває в "помаранчевій" зоні, а тому вже наступного тижня діти підуть до школи.

Читайте також: Оксамитовому сезону - бути: оздоровчий комплекс "Біле озеро" продовжує роботу