Реабілітаційно-оздоровчий комплекс (РОК) Рівненської АЕС "Біле озеро" буде працювати ще до 15 вересня 2020 року. Тому усі охочі можуть там відпочити, але дотримуючись усіх карантинних вимог.

За словами директора оздровчого комплексу "Біле озеро" Ярослава Устимчика, цьогоріч з дотриманням усіх карантинних заходів, у період з 06.07 по 28.08.2020 року оздоровлено 1469 осіб (працівників Рівне нської АЕС) та 401 особу (інші гості комплексу).

"Цього сезону оздоровча кампанія на РОК "Біле озеро" проходить більш, ніж успішно. Тож було прийнято рішення продовжити сезон відпочинку до 15 вересня 2020 року. Всім охочим працівникам Рівне нської АЕС (їхнім дітям, членам сімей працівників) та пенсіонерам - членам Атомпрофспілки для отримання послуг з реабілітації, оздоровлення та рекреації придбати путівки можна в приміщенні профспілкового комітету електростанції (кабінет 108, будівля МАГАТЕ)», - повідомив Ярослав Устимчик.

Зокрема, директор комплексу наголосив, що праівникам, в яких виявлено COVID-19 та які перебувають на самоізоляції, путівки реалізовуватись не будуть. А для любителів оксамитового сезону, відпочинок на Білому озері стане "хорошою нагодою побороти щемливе почуття суму за літом, яке минає та відчути увесь післясмак чудового відпочинку".

Читайте також: Площа вирубки лісів на Рівне нщині щороку зменшується - Подолін