За останні кілька місяців у Рівному агентств нерухомості стало майже втричі менше. Чому так сталось і куди поділись торговці квадратними метрами? Дивіться у черговому сюжеті з циклу про ситуацію на ринку нерухомості.

Ще вчора їх було майже півтори сотні, нині - втричі менше. За останні півроку у Рівному різко скоротилась кількість агентств нерухомості. Зі стовпів майже зникли оголошення "Продам квартиру", менше їх стало і серед газетних об’яв. В Асоціації фахівців з нерухомості кажуть: через скорочення пропозиції на ринку та економічну кризу агентства закриваються.

Фахівці кажуть, що з початку року кількість укладених угод з продажу нерухомості різко скоротилась. Коли ж банки перестали видавати іпотечні кредити - ринок практично зупинився. З початку осені квартири і будинки фактично не продаються.

У такій ситуації, як у природі, виживає найсильніший. Фахівці переконані: з ринку йдуть найслабші оператори, або ті, які ще не встигли стати на ноги.

Але найтяжчі для агентств нерухомості часи ще попереду. За прогнозами, найскрутніше буде саме початок наступного року. І в такій ситуації головне - креатив. Вже сьогодні деякі агентства перепрофілюються в кадрові, а інколи - і в шлюбні агентства. Словом, жити захочеш, й не таке придумаєш.аренда недвижимости в тайланде