Корецька районна рада вирішила, що кошти, які передбачені на придбання шкільного автобуса для Невірківського НВК, передати на потреби Корецької районної державної адміністрації.

Про це повідомили сьогодні, 19 серпня, на щоденному брифінгу Рівне нської обласної державної адміністрації.

"Як проінформував голова Корецької районної державної адміністрації, за підсумками колективного звернення жителів села Жорнівка Корецього району, замість придбання шкільного автобусу, розпочнуться роботи по ремонту дороги сіл Невірків-Жорнівка, яка знаходиться у незадовільному стані, що забезпечить у майбутньому якісний підвіз дітей до навчального закладу", - розповів перший заступник голови Рівне нської облдержадміністрації Сергій Подолін.

Зокрема, чиновник додав, що Устянська ЗОШ І-ІІІ ступенів Корецької районної ради Рівне нської області передасть у користування шкільний автобус для потреб Невірківського навчально-виховного комплексу.

"Там ситуація така, що був придбаний новий шкільний автобус, а в резерві є збережений в нормальному стані ще один траспортний засіб. Тому, це логічно і розумно зробити якісну дорогу для підвозу дітей та людей, а надалі задіяти ще й автобус", - прокоментував Сергій Подолін.

Читайте також: У "червоних" зонах на Рівне нщині курсують спеціальні рейси