Будівництво універсальної спортивної арени на вулиці Макарова у Рівному отримає додаткове фінансування. Про це повідомив голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль під час щотижневого онлайн-брифінгу.

"У нас є хороша новина. Сьогодні закінчилося засідання міжвідомчої комісії з відбору об’єктів для надання субвенції з державного бюджету, так звана, спортивна субвенція, на створення чи реконструкцію палаців спорту. Було одноголосно підтримано проєкт спорткомплексу на Макарова. І проголосувала за продовження фінансування, саме за рахунок спортивної субвенції. Суму, яку виділено на будівництво об’єкту, буде визначено згодом. Це означає, що ми впевнено будемо будувати об’єкт далі", – розповів Віталій Коваль.

Зокрема, голова Рівне нської облдержадміністрації додав, що спорудження спортивного комплексу відбувається за рахунок різних джерел. У 2020 році з Державного фонду регіонального розвитку виділено 38 мільйонів гривень, з обласного бюджету – 4 млн грн, Шпанівська ОТГ спрямувала 5 млн грн, а Клеванська – 1 млн грн.

Читайте також: На стінах центральної поліклініки у Рівному з‘явиться мурал