Спершу бігав з сокирою, а потім зарубав сусіда. У селі Іванчі, Володимирецького району сталось криваве вбивство. Чоловік з психічними розладами позбавив життя свого товариша. Мотиви та подробиці цієї моторошної події, дивіться далі у сюжеті.

Жителі села Іванчі, Володимирецького району досі не можуть оговтатись від жахіття, яке сталось в одній з квартир цього будинку. Вранці нетверезий місцевий мешканець прийшов у гості до свого товариша - 45 - річного Сергія. Завітав, озброївшись сокирою. І почав рубати двері.

Коли зловмисник проник у квартиру то наніс кілька ударів сокирою у потилицю власнику помешкання. Між чоловіками зав'язалась сутичка.

Потерпілий втратив свідомість. Після ще кількох ударів по голові - наступила смерть.

Коли поліцейські дізнались, що у селі Іванчі чоловік ходить і розмахує сокирою на вулиці то відразу виїхали на місце події. Тим часом сусіди вже встигли побачити вбитого.

Поліцейські відразу затримали підозрюваного у злочині. Це місцевий мешканець Володимир, йому 42 роки. Він товаришував з вбитим чоловіком. Останній проживав сам. Місцеві кажуть, обидва ніде не працювали і часто випивали.

Що не поділили чоловіки того дня, достеменно не відомо. Мати підозрюваного у злочині каже, син пішов з дому вранці і лишив їй записку.

Жінка не приховує сліз. Каже, син має психічні розлади. Майже не говорить. Інколи діставало від нього і їй.

Підозрюваний у злочині затриманий. За фактом умисного вбивства відкрите кримінальне провадження. Оскільки чоловік має психічні розлади то призначатимуться відповідні експертизи.

Якщо зловмисника визнають осудним то йому загрожує до 15 років за гратами.

У протилежному випадку, якщо чоловік виявиться неосудним то незабаром повернеться додому і знову триматиме у страху всіх сусідів.

Читайте також: Біля Рівного невідомі захопили землю, щоб перетворити її на сміттєзвалище