За фактом самовільного захоплення землі в смузі відводу автодороги державного значення поліція відкрила кримінальне провадження.

Під час перевірки стану експлуатаційного утримання автодороги Н-25-01 (північний підхід до міста Рівне ) в районі села Бармаки виявлено ділянку дороги завдовжки 200 метрів, обабіч якої в смузі відводу невстановлені особи систематично проводять земляні та будівельні роботи, а також вивозять будівельне сміття (орієнтовно 800 метрів кубічних). Оскільки такі дії негативно впливають на безпеку руху, а ліквідація наслідків роботи таких «будівельників» влетить платникам податків у чималу копієчку - було прийнято рішення звернутись до поліції з відповідною заявою.

Рівне нським РВП Рівне нського ВП ГУНП в Рівне нській області зареєстроване кримінальне провадження, та внесені відомості в ЄРДР. Попередня кваліфікація- Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво (ст. 197-1 кримінального кодексу України).

Служба автомобільних доріг звертається до громадян з проханням не лишатися осторонь. Якщо вам відома будь-яка інформація стосовно осіб, які проводять ці роботи, або ви стали свідком проведення робіт на вказаній ділянці - негайно звертайтеся в поліцію.

Читайте також: Вночі у Дубно згорів автомобіль іноземця