Джерело: Національна поліція
Злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, правоохоронці задокументували вчора, 11 серпня, під час профілактичних відпрацювань на території області.

Про це повідомляє віділ комунікації поліції у Рівне нській області.

Так, на присадибній ділянці 35-річної жительки села Кунин поліцейські сектору реагування патрульної поліції Здолбунівського відділення виявили посів конопель в кількості 42 рослини. А у 64-річної жительки села Півче — 142 рослини снодійного маку.

Також поліцейський офіцер громади на земельній ділянці села Стрільськ виявив 25 рослин конопель. Як з’ясувалося, за будинком наглядає місцевий житель, втім господарює на присадибній ділянці 37-річний сарненчанин. Всі обставини встановлюються.

Крім того, працівники сектору реагування патрульної поліції Рокитнівського відділення під час поверхневої перевірки жителя міста Вараш, який поводив себе підозріло та почав ховатися від службового авто, виявили та вилучили сірникову коробку із марихуаною.

Всі нарковмісні рослини поліцейські вилучили, а зразки – відправили на експертизу в рамках відкритих кримінальних проваджень.

Читайте також: Їхав на скейті проїзною частиною: у Рівному автомобіль наїхав на хлопчика