Джерело: Національна поліція
Про травми, отримані семирічним рівнянином внаслідок наїзду автомобіля, до поліції вчора, 11 серпня, близько 18 години повідомили медики травмпункту обласної клінічної дитячої лікарні.

Відділ комунікації поліції Рівне нської області повідомляє, що хлопчик разом із старшою сестрою бавилися на прибудинковій території по вулиці Небесної Сотні обласного центру. У той час коли транспортний засіб почав рух зі стоянки, дитина на скейті їхала проїзною частиною. Уникнути наїзду не вдалося. Сестра одразу побігла повідомити батькам. Тато забрав cина додому.

В цей час водійка викликала "швидку", однак батьки відмовились від медичних послуг, оскільки дитина спочатку нормально себе почувала. Утім, згодом хлопчик почав скаржитися на біль у ногах.

Медики діагностували у потерпілого закритий перелом обох кісток зі зміщенням однієї ноги та осаднення — іншої. Після надання допомоги хлопчика відпустили.

Кермувальниця, яка не володіла інформацією про стан дитини та поїхала з місця ДТП, через деякий час сама в телефонному режимі зв’язалася із матір’ю потерпілого. Нею виявилася 49-річна рівнянка, яка керувала автомобілем "Dacia Dokker".

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівне нського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Призначено судово-медичну експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Правоохоронці наголошують батькам провести профілактичні бесідами із дітьми, аби ті суворо дотримувались правил дорожнього руху.

Читайте також: На Володимиреччині чоловік зарубав сокирою односельця