Джерело: РОДА
З 10-го серпня будівельна техніка запрацювала у селі Хрінники, що на Демидівщині. Там ремонтують частину розбитої дороги "Лисин-Товпижин" – 3 кілометри.

Ділянка включена до національної програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво", і вже за декілька тижнів її планують відремонтувати.

Про це інформує пресслужба Рівне нської облдержадміністрації.

Варто зазначити, що цьогоріч ремонт доріг триває за принципом маршрутизації. У пріоритеті – дороги, які пролягають до важливих соціальних об’єктів. Як розповіли в Демидівській РДА, саме цією дорогою їде шкільний автобус до опорного навчального закладу в Хрінниках.

На відремонтований автомобільний шлях з нетерпінням чекають жителі трьох сіл – Хрінники, Товпижин та Вербель.

"Це вже другий об’єкт, який реалізовується в рамках президентської програми "Велике будівництво". Також в районі реконструюють двоповерхову опорну школу у селі Малеве, там будівельники виконали вже більшу частину робіт", - розповідає в.о.голови Демидівської РДА Петро Шелест, який сьогодні відвідав об'єкт та поспілкувався із будівельниками.

Загалом, нагадаємо, що у рамках президентського проєкту "Велике будівництво" на Рівне нщині заплановано спорудження або реконструкція 5 шкіл, 5 садочків і 5 спортивних об’єктів, 7 приймальних відділень, а також 73 км доріг. 

Читайте також: На "Рівне азоті" перевірятимуть умови зберігання вибухонебезпечної аміачної селітри