На Рівненщині змінився поділ на карантинні зони. Нагадаємо сьогодні засідала урядова комісія, яка змінила зональність. Так, Костопільщина потрапила до найсуворішої червоної зони, Рівненський район до помаранчевої. До жовтої зони віднесли Здолбунівський, Гощанський райони та місто Дубно. У всіх інших містах та районах області ситуація без змін - тобто зелена зона.

Найбільша опорна лікарня області, а саме Рівне нська міська, вже повертається до звичної роботи. Відновили прийом планових та ургентних хворих. Загалом у стінах лікарні зараз перебуває 279 пацієнтів. З ковідом лише частина.

Додають, ситуація стабільна. Хворих на коронавірус не меншає, але й не більшає. Щоправда ситуація така в області не скрізь. Від сьогодні частина Рівне нщина вийшла із зеленої зони. Урядова комісія ТЕб та НС перенесла Костопільщину до найсуворішої - червоної зони. Там ще на минулому тижні припинено роботу ринків, відмінили маршрутки та скасували масові заходи.

Рівне нський район віднесли до помаранчевої зони. Жовтими стали Здолбунівський, Гощанський райони та місто Дубно. У всіх інших містах та районах області ситуація без змін - тобто зелена зона.

Новий поділ набуде чинності з понеділка 10 серпня. Переглядатимуть зональність України кожного тижня. Рівняни не приховують – карантин набрид. Дехто його дотримується, інші вже ні.

До слова, за останню добу на Рівне нщині додався 141 новий хворий на ковід. Двоє людей померли, а саме чоловіки 67 та 69 років.

Читайте також: Робота Рівне нських центрів зайнятості залежатиме від кольору «карантинної» зони