Фото ілюстративне
Служба зайнятості повертається до звичного режиму роботи. Центри зайнятості відновлюють особистий прийом громадян і готові до надання комплексу послуг зі сприяння у працевлаштуванні не тільки онлайн, а й безпосередньо у центрах зайнятості.

Це стосується всіх центрів зайнятості та філій, розміщених у «зеленій» зоні рівня епідемічної небезпеки. З частковими обмеженнями продовжують працювати центри зайнятості в районах, де визначено «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень небезпеки.

До сьогодні для Рівне нщини визначена зелена «карантинна» зона, тож двері обласної служби зайнятості відкриті для відвідувачів. Обслуговування здійснюється з дотриманням усіх карантинних правил.

У звичному режимі працюють і філії в районах, крім Костопільської районної філії.

Водночас, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій буде щотижнево по п'ятницях оновлювати дані про «карантинні» зони, які будуть діяти з понеділка наступного тижня. Від цього рішення залежатиме робота центрів зайнятості.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за телефоном гарячої лінії Рівне нського обласного центру зайнятості: (0362) 63 31 06.

Читайте також: Як працюють валідатори та коли їх стане більше у міському транспорті?