Рівненщина, як і вся Україна, готується до відновлення навчання у всіх загальноосвітніх закладах. Готуються до будь якого сценарію. Від традиційних уроків за партами до занять на свіжому повітрі. До початку нового навчального року залишилось менше місяця. Як триває підготовка, дізнавалась Діана Білоус.

З 1 вересня школярі сядуть за парти, принаймні на це сподіваються у міському управлінні освіти. Як навчатимуться діти турбує і батьків, і викладачів. Найбільше бояться аби не продовжилось дистанційне навчання. Рівне нщина увійшла до «зеленої» зони, яка не передбачає обмежень щодо відвідування закладів освіти.

Керівники закладів освіти в свою чергу повинні забезпечити відповідні умови для навчання з дотрманням усіх карантинних вимог.

У теплу пору, за сприятливих погодніх умов, навчання планують проводити на вулиці у спеціально облаштованому місці.

Наразі школи Рівного вже забезпечені безконтактними антисептичними приладами та термометрами. А ось централізованих поставок масок до закладів не буде.

Три місяці без повноцінних уроків за партами. Дистанційнне навчання стало неабияким викликом як для педагогів, так і для батьків.

Наразі епідеміологічна ситуація нашого міста є стабільною. Якщо позитивна тенденція збережеться надалі, школярі Рівне нщини з 1 вересня зможуть сісти за парти.

Читайте також: Випускники ЗОШ №13 відсвяткували закінчення навчання на березі Адріатичного моря