Поки одні готуються, інші вже сказали прощавай. На червоній доріжці біля Адріатичного моря випускники Рівненської ЗОШ №13 відсвяткували закінчення школи. Через пандемію коронавірусу декілька місяців діти навчалися дистанційно. А останній дзвоник для них пролунав онлайн. Тож прогавити ще й випускний не змогли - рушили до Хорватії, яка перебуває у зеленій зоні. Про випускний за кордоном рівненських школярів розповість Інеса Пославська.

Останній шкільний вальс та вручення атестатів і медалей березі Адріатичного моря. Випускники ЗОШ№13 влаштували прощання зі школою в сонячній Хорватії.

У цих школярів не було традиційного останнього дзвоника. Вони не бачились за учнівськими партами 4 місяці через пандемію коронавірусу. З думкою про те, що не буде і випускного не могли змиритися, тож батьки і вчителі знайшли альтернативу. Якщо до початку карантину мріяли про Альпи, то тепер шукали зелену зону вільну від коронавірусу.

Подорож для однієї людини обійшлася у 300 євро.

У перший день після повернення з Хорватії на подвір'ї рідної школи зустрілися медалісти. Їх у ЗОШ №13 - 9. Діляться емоціями та прощаються з вчителями.

Поїздки за кордон замість випускного - це традиція, яку у ЗОШ №13 планують дотримуватись і надалі.

Читайте також: Вручення атестатів на березі Адріатичного моря: учні рівненської школи відсвяткували випускний