Про роботу транспортної системи області у період карантину розповів заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Ігор Тимошенко під час програми "Без цензури" 24 липня.

Зазначимо, що у зв'язку із запровадженням карантину на Рівне нщині транспорт курсує у режимі спеціальних перевезень. До того ж цей режим не передбачає перевезення пільгових категорій.

На запитання жителів Рівне нщини, коли буде відновлено перевезення пільговиків, заступник голови Рівне нської обласної державної адміністрації Ігор Тимошенко відповів, що допоки не будуть скасовані усі карантинні обмеження відновлення права на пільговий проїзд у громадському транспорті є проблематичним і наразі не передбачається. 

До слова, уряд продовжив адаптивний карантин до 31 серпня, а отже, й про відновлення перевезення громадян пільгових категорій можна буде говорити вже восени, враховуючи динаміку поширення COVID-19.

Нагадаємо, що робота громадського транспорту відновлена у карантинно-обмежувальному режимі. А перевозити можна лише 50% від кількості місць для сидіння у транспорті, що стосується внутрішньо-обласних перевезень.

Читайте також: Між "зеленими" і "червоними" від ковід населеними пунктами транспорт не ходитиме