У Рівненському СІЗО з'явилася VIP-кімната. Там можуть перебувати дві особи. Для них покращені умови: і холодильник, і мікрохвильова, і телевізор. За таку послугу доведеться заплатити. А ще можна подарувати сертифікат - наперед. Скільки коштує така VIP-послуга дивіться далі у сюжеті.

Маєш гроші - тоді комфорт для тебе. У Рівне нському СІЗО відсьогодні запрацювала VIP-кімната. У ній можуть перебувати 2 особи. Тут і холодильник, мікрохвиольова піч, інтернет, кондиціонер, телевізор.

Вартість ліжкомісця за одну добу - 840 гривень. Така ціна діє до 7 днів перебування у VIP-кімнаті. Далі вартість за тиждень 2 940 гривень. За місяць - 6 300 гривень.

Однак вартість перебування у платній кімнаті може змінюватися.

Загальна вартість облаштування такої камери становить 83 тисячі гривень. Про те, що це камера у слідчому ізоляторі нагадують хіба що грати на вікнах і цілодобовий відеонагляд.

VIP-апартаменти у Рівне снькому СІЗО відкрили у рамках експерементального проекту. Такий комфорт можна подарувати. Для цього запровадили - сертифікати.

Як попередньо зазначав Міністр юстиції України - запровадження платних камер має подолати корупцію та знайти додаткове фінансування для слідчих ізоляторів, оскільки бюджетних коштів не вистачає. 

Читайте також: Що чекає новоутворені ОТГ після виборів 2020?