Дізнайтеся, хто відзначає свій День Ангела 17 липня та яке значення мають їх імена.

Олександра

Значення: «Захисниця людей»
 
Все життя буде робити вигляд, що їй на світлі все байдуже. Має чітке уявлення про своє місце в житті. Може стати лікарем, бухгалтером, вчителем, їй подобається водити автомобіль.
 
Краще почуває себе в компанії чоловіків, які з нею охоче дружать. Не хоче обмежувати своє життя тільки господарськими турботами. Зайва емоційність нерідко шкодить їй. Реагує бурхливо, під враженням раптових імпульсів. Обдарована дивовижною інтуїцією. Вона - дивовижний коктейль дружелюбності, чуттєвості і сексу. Заміж виходить пізно і стає не тільки прекрасною господинею, але і хорошим другом своєму чоловікові. Дуже любить подорожувати, проводити час за містом.
 
Олексій
 
Значення: «Захисник»
 
Олексій старанний в будь-якій справі, якою займається, із задоволенням робить навіть кропітку роботу. Він завжди прагне до досконалості і добивається великих успіхів в будь-якій справі - виробництві, науці, спорті, бізнесі. Олексій не позбавлений честолюбства і завдяки цьому домагається гарного положення в суспільстві.
Олексій - індивідуальність з яскраво вираженими творчими здібностями і завдяки цьому він може домогтися значних досягнень у живописі, літературі, театрі, в точних науках.
 
У сім'ї Олексій спокійний, турботливий, працьовитий. Поступається в дрібницях дружині і тещі, але в серйозних питаннях все ж намагається відстояти свою точку зору і переконати близьких в своїй правоті. У жінці особливо цінує акуратність і охайність.
 
Анастасія
 
Значення: «Воскресіння», «повернення до життя»
 
Здатна пророкувати, передбачати майбутнє, передбачити події. Анастасія може стати гарною артисткою, вихователем в дитячому саду, лікарем. Її тонкий душевний устрій розташовує людей до довіри, допомагає швидко встановлювати відверті стосунки. Заміж виходить рано. Завоювати серце Анастасії неважко, так як вона чутлива, її легко зворушити, у неї розвинене почуття жалості. Вибирає сильного, впевненого у своїх силах чоловіка.
 
 
Анастасія - віддана й турботлива дружина, кокетство і пошуки пригод на стороні її не приваблюють. Вона хороша господиня, любить прикрашати будинок квітами й витонченими речами. Віддає всю себе дітям, ладить із усіма родичами чоловіка.
 
Андрій
 
Значення: «Хоробрий», «мужній»
 
На роботі Андрія завжди цінує начальник. У відносинах з дівчатами Андрій непостійний. Він може зізнатися в коханні своїй знайомій, а на інший день, не звертаючи на неї уваги, пройти мимо з іншою. Одружується Андрій на гарній, чуттєвій жінці, при цьому її внутрішній світ і характер його мало цікавлять. Поради знайомих і родичів про серйозне відношення до вибору супутниці життя Андрій ігнорує.
 
Андрій високої про себе думки, егоїстичний і вимагає до себе підвищеної уваги. Він може ревнувати дружину до дитини. Андрій непередбачений у своїх вчинках. Він може зробити дорогий подарунок дружині, а з приводу дріб'язкової речі влаштувати скандал. Відносини з тещею складаються складно.
 
Богдан
 
Значення: «Богом даний», «Божий дар»
 
Богдан - це спокійний, знаючий собі ціну. У ньому помітне прагнення добре і грунтовно влаштуватися в житті. Може часом досягти високої майстерності в професії, яка потребує натхнення та імпровізації. З оточуючими трохи замкнутий і сухуватий. Скупий.
 
У сімейному житті Богдан прагне до безумовного лідерства. У дружині найбільше цінує покірність, «тримає її в строгості», навіть здатний гримнути на неї в присутності сторонніх людей. Такий він не тільки з дружиною. Багато хто помічає в ньому зарозумілість і категоричність, не завжди доречні принциповість і впертість.
 
Георгій
 
Значення: «Хлібороб»
 
У незнайомій компанії тримається відокремлено, а серед свого кола може і розговоритися не в міру. В цілому до людей - доброзичливий. Зла довго не пам'ятає і відносинам з тими, хто його недолюблює, намагається додати іронічний характер.
 
З жінками Георгій нерішучий, але сімейне життя складається, як правило, щасливо. Єдине, що він не здатний перенести - це обман. Георгій любить веселі компанії і вечірки.
 
Дмитро
 
Впертий, іноді може спалахнути. У той же час Дмитро розумний, наполегливий, не опускає рук в разі невдачі. У колективі почуває себе вільно і легко орієнтується в новій обстановці. Найкраще просувається по службі, де потрібне вміння спілкуватися з людьми.
 
Дмитро любить комфортну обстановку, гарних жінок і самі різні задоволення. Як правило, ні в чому себе не обмежує. Дмитро легко захоплюється жінками, не відчуваючи при цьому ніяких докорів сумління щодо колишніх симпатій.
 
Марія
 
Значення: «Гірка», «кохана», «вперта»
 
Маша - добра, ніжна, спокійна дівчинка. Дуже чуттєва, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. У той же час в її характері присутня твердість, достоїнство, здатність постояти за себе. Дії її іноді носять імпульсивний характер.
 
Марія випромінює навколо себе тепло, ласку, увагу. Вона завжди готова допомогти іншим. У шлюбі вірна, але, щоб відносини з чоловіком були більш теплими і щирими, необхідно мати в родині хоча б одну дитину. Марія - дуже віддана мати, віддає всю себе дітям.
 
Михайло
 
Михайлу властивий логічний склад розуму. У незнайомій обстановці орієнтується швидко. Болісно сприймає критичні зауваження. Він може отримати будь-яку спеціальність: вчителя, юриста, токаря, водія.
З Михайлів виходять хороші керівники найвищого рівня. Вдається їм кар'єра і на військовій службі. Михайло легкий у спілкуванні, незлопам'ятний. Любить возитися з кішками і собаками. Із задоволенням проведе час на садовій ділянці.
 
У жінці Михайла привертають м'якість і відхідливість. Дуже добрий у відносинах з дітьми, не може ні в чому їм відмовити, балує дорогими іграшками, приділяє весь свій вільний час.
 
Микола
 
Микола здатний опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти. У колективі простий у спілкуванні, доброзичливий. На посаді керівника в Миколи можуть виявитися риси, що характеризують його як жорстокого і навіть деспотичного. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює свій стан, здатний «наламати дров».
 
Микола легко захоплюється жінками. Жінку, яка йому сподобалася, відразу ж запрошує на побачення і через кілька днів може запропонувати їй вийти за нього заміж. Думка оточуючих його при цьому не цікавить. У любові жагучий, але ревнивий.