Можна, звичайно, довго говорити, що головне - це ви, і чоловік повинен звертати увагу тільки на вас. Однак, квартира - ваше обличчя. І те, якою вона є, безпосередньо впливає на думку чоловіка про вас. Тому важливо позбутися від наступних речей, щоб не відлякати вашого обранця.

Старі іграшки

Особливо, коли їх багато, та ще й на видному місці. Коли чоловіки бачать їх вдома у своєї коханої у них мимоволі виникає відразу цілий ряд питань до вас. Для деяких іграшки - ознака незрілості та інфантильності. Для когось - дурощі. А частина чоловіків просто не сприймає всерйоз дівчат, які розкладають показово на ліжку або шафі всю колекцію старих іграшок.

Брудні дзеркала

Не думайте, ніби чоловіки не звертають на таке увагу. Зазвичай, дзеркало з плямами сильно і відразу впадає в очі кожному чоловікові. Такий маленький штришок створює враження про вас як про погану господиню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашні рослини, які принесуть в дім гроші, удачу та любов

Неприємний запах

Так-так, перед побаченням краще випрати білизну і викинути сміття. Те, що для вас буденність, аж ніяк не може бути таким для вашого обранця. Звичайно, вигляд він може не подати, але ось про себе подумати щось не дуже приємне на вашу адресу - цілком може.

Тварини

Тварини - вельми делікатне питання, яке потрібно вирішувати з кожним індивідуально. Безумовно, на фотографіях всі обожнюють котиків  або собак. Однак, не забувайте, що у чоловіка може бути алергія на шерсть вашого домашнього улюбленця. Краще попередити його заздалегідь про наявність у вашому домі улюбленого вихованця.