Мало хто знає, але деякі кімнатні рослини можуть принести своєму власникові удачу, гроші і навіть допомогти створити міцну сім'ю. Вашій увазі пропонується топ-10 кімнатних рослин з так званими магічними властивостями.

Спатифіллум.
 
Якщо ви давно самотні або постійно сваритеся з чоловіком, посадіть у себе спатифіллум, адже не дарма його друга назва - «Жіноче щастя».
 
 
Фіалка.
 
Фіалку називають квіткою світу. Вважається, що в будинку, де ростуть і цвітуть фіалки, домочадці дуже рідко сваряться. А ще фіалка символізує вічну відданість. Якщо ви переживаєте в житті складний період - заведіть білу фіалку, вона допомагає легше перенести душевні страждання.
 
Китайська троянда або гібіскус.
 
Ця рослина вважається символом миру, а ще - пристрасті.
 
 
Восковий плющ, хойя.
 
У багатьох країнах ця рослина служить освідченням у коханні, зеленою валентинкою до Дня всіх закоханих. Найкраще місце для воскового плюща в будинку - спальня.
 
 
Мирт.
 
Кращий подарунок для молодої сім'ї. Мирт принесе в домівку мир, щастя і розуміння.
 
Аїхрізон.
 
Народна назву Аїхрізона говорить сама за себе: дерево щастя, дерево любові.
 
Калатея.
 
Калатея збереже сімейне щастя. Калатея - дуже хороший подарунок для тих, хто зібрався розірвати шлюб.
 
 
Хлорофітум.
 
Ця непоказна рослина однією своєю появою в домі обіцяє спокій і взаєморозуміння. Це хороший вибір і для офісного приміщення, де працює багато різних людей, з якими потрібно вміти ладити. Домашній хлорофітум очищає повітря: поставте його в кімнаті з новими меблями або в квартиру, де тільки що закінчили ремонт, і квітка вбере в себе з повітря всю хімію!
 
Оксаліс, або трилисник.
 
Оксаліс може скрасити життя самотній людині. Вважається, що трилисник допомагає господареві знайти справжню любов.
 
Антуріум.
 
Це чоловічий талісман. Антуріум ще називають «чоловічим щастям», тому що він благотворно впливає на потенцію. Ну, у всякому разі, так говорять. І тому такій квітці місце в спальні.
 
 
Акаліфа
 
Рослина дарує сильній половині людства мужність і стійкість характеру, а прекрасній половині - м'якість і жіночність.
 
Але кімнатні квіти дарують нам не тільки позитивну енергетику. Монстера - дуже сильна квітка, але сила ця корисна не всім. Монстеру не можна заводити людям, що страждають хворобами горла. Щоб приборкати зелену вампірку, повісьте на квітку синій шнурок, бажано з шматочком гірського кришталю. Пам'ятайте, що всі рослини - живі істоти, вони відповідають добром на добро. Якщо ви заводите квіти лише тому, що це модно, ви не отримаєте задоволення від сусідства з ними, та й вони будуть не в кращій формі поряд з людиною,якій вони байдужі. І не варто купувати рослини в корисливих цілях, наприклад, грошове дерево заради багатства або спатифіллум заради влаштування особистого життя, адже рослини відчувають, що їх просто використовують. Любіть свої квіти, піклуйтеся про них, і вони стануть вірним і надійним оберегом вашого будинку.