Джерело: Національна поліція Рівненської області
Смертельне зіткнення легкового автомобіля та мотоцикла сталося сьогодні, 19 липня, близько шостої години ранку на автодорозі між селами Хміль та Глинне Рокитнівського району.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля «Volkswagen Passat B5» на іноземній реєстрації, — 27-річний житель села Глинне, — не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із мотоциклом «Bird» під керуванням 28-річного жителя села Березове. 

Керманич автівки з місця події не тікав, сам викликав швидку медичну допомогу та повідомив до поліції. Однак, травми, отримані мотоциклістом, виявилися несумісні з життям, медики лише констатували його смерть.

Водій легковика у ДТП не постраждав. Відповідно до медичного освідування, він перебував у стані алкогольного сп’яніння: 1,1 проміле.

27-річного жителя Глинного затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину. 

Слідчий слідчого управління проводить досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до восьми років. 

Читайте також: Унаслідок автотрощі у Рівному травмувалося двоє осіб