Джерело: Національна поліція
Автопригода сталася вчора, 16 липня, близько 13:40 на вулиці Київська обласного центру.

Поліцейські попередньо встановили, що 45-річний рівнянин, водій автомобіля "BMW 535", не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із попутним "Renault Trafic". За інерцією мікроавтобус зіткнувся із "Renault Logan", а той — у "Renault Kangoo". Повідомляє відділ комунікації поліції у Рівне нській області.

Внаслідок ДТП травмувався керманич автомобіля "Renault Logan". Медики попередньо діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму, забій м'яких тканин голови, струс мозку під питанням.

Кермувальник "BMW" до приїзду поліцейських залишив автомобіль і пішов у лікарню. Медики у нього виявили забій грудної клітки та після надання допомоги відпустили. Однак на місце ДТП він так і не повернувся. Наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження 45-річного рівнянина. Решта водіїв відповідно до результатів освідування були тверезі. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівне нського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Читайте також: Сарненські поліцейські викрили крадія села Селище