Сьогодні, 3 липня, гостем студії програми "Без цензури" був начальник управління охорони здоров'я Рівненської обласної державної адміністрації Олег Вівсянник. Одним із порушених питань був стан здоров'я хлопчика-сироти, якого день тому госпіталізували в інфекційне відділення міської лікарні Рівного з виявленим Covid-19.

На це запитання Олег Вівсянник відповів, що стан малюка стабільний та загроз життю немає, за ним доглядають і надають якісну медичну допомогу.

Наразі 10-місячний хлопчик перебуває на стаціонарному лікуванні в дитячому інфекційному відділені центральної міської лікарні.

Це соціальний пацієнт, який отримував медичну допомогу і був на постійному перебуванні в будинку дитини комунальному закладі Рівне нської міської ради.

Нагадаємо, вчора, 2 липня, 10-місячне немовля привезла швидка медична допомога в інфекційне відділення міської лікарні Рівного. У хлопчика діагностували коронавірус, підтвердили пневмонію, а на фоні основного захворювання з'являлись судоми.

Зокрема, доля цього малюка у жовтні минулого року сколихнула всю країну. 19-річна матір побила свого сина і зачинила у кімнаті гуртожитку. Дитину врятували сусіди.

Читайте також: Коронавірус на Рівне нщині : виявлено 60 нових випадків захворювання