Рівнерада в облозі. Засідання сесії пікетували рівняни, які не хочуть аби проспект Миру переіменовували в проспект Віктора Чайки. Люди наполягають, на честь міського голови краще було б назвати якусь нову вулицю у Рівному. А не змінювати назву проспекту з півстолітньою історією.

Десятки обурених рівнян зустрічали сьогодні депутатів перед сесійною залою. Згуртувало людей одне з рішень останньої сесії: перейменувати Проспекту Миру у РІвному на проспект Віктора Чайки. Люди розповідають, аби побудувати проспект Миру півстоліття тому вони погодилися віддати свої хати. Адже тоді Мир у всьому Мирі для багатьох був чи не єдиною мрією у житті. Відтак рішення нинішніх депутатів називають популіським.

Люди переконані - депутати повинні прислухатись до думки рівнян, адже вони представляють інтереси городян. Пропонують обранцям іменем міського голови Віктора Чайки назвати нову вулицю, або ж і парк, а проспект з символічною назвою Миру залишити в спокої. Після довгих суперечок на бік пікетувальників стали лише деякі депутати.

Остаточну крапку у суперечці, яку назву матиме проспект у Рівному міські обранці сьогодні так і не поставили. Погодилися, питання потребує довивчення громадської думки. Щоправда попереднє своє рішення про зміну назви на проспект імені Віктора Чайки не скасували і не призупинили.