У Рівному 35-річний хмельничанин "провернув" квартирну аферу та у результаті привласнив понад 2,6 мільйона гривень.

Прокуратурою Рівне нської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Хмельницької області. Його звинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, а саме привласнення ввіреного майна у великих та особливо великих розмірах, вчинене службовою особою, а також підроблення офіційних документів.

"За версією слідства, підозрюваний, працюючи на посаді керівника підприємства, яке здійснювало господарську діяльність щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку на території м. Рівне , упродовж 2016-2017 років отримав в касу підприємства від 5 місцевих жителів грошові кошти в рахунок оплати вартості квартир у відповідному будинку, на загальну суму понад 2,6 млн. грн. Зазначену суму грошових коштів підозрюваний на рахунок підприємства в банківській установі не вніс, а отримані кошти привласнив, використавши на власні потреби", - йдеться у повідомленні.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.