Джерело: Рівненська облдержадміністрація
У рамках президентського проєкту "Велике будівництво" для мешканців Гощанщини оновлять важливі об’єкти району. Замість розбитої бруківки – зручна заасфальтована дорога, а замість старого приміщення – новий дитячий садок.

На сайті Рівне нської облдержадміністрації повідомляється, що жителі 5-ти сіл Тучинської та Садівської сільрад постійно порушували питання транспортного сполучення у своїх зверненнях до місцевої влади. І як результат – стару автомобільну дорогу Тучин-Садове-Пустомити-Вовкошів планують встелити зручним асфальтним полотном.

Протяжність розбитої ділянки, яка розміщується в селі Тучин і закінчується на виїзді з села Садове – майже 6 км.
Дорога важлива тим, що сполучає ці населені пункти й районний та обласний центри, а також забезпечує під’їзд спеціальної техніки аварійно-рятувальних служб.

Окрім того, ще одним проєктом "Великого будівництва" є стара будівля, де раніше був НВК. Старе приміщення планують реконструювати, щоб невдовзі запрацював повноцінний дитячий садок. Там буде три групи, в яких зможуть навчатися понад 40 дітей.

Ось так виглядає проєкт реконструкції дитячого садка:

До слова, в обласному бюджеті розвитку передбачено на реалізацію цього проєкту 9,3 млн грн. На умовах спільного фінансування передбачено 2,1 млн грн з бюджетів Гощанського району й Горбаківської сільської ради.

Читайте також: На Рівне нщині відновили пасажирські перевезення