Будівництво шкіл та ФАПів, навчання молоді й розвиток демократії - речі важливі, але що вони варті без розвитку культури? Розуміють це не лише на Рівненщині, а й в інших країнах. Тож ті, хто прагне реалізовувати свої креативні задуми, може шукати фінансування в європейських конкурсах та програмах. Що для цього потрібно - дивіться у сюжеті.

Країна, область, місто чи навіть маленьке село варті того, аби про нього знали. Популяризувати культурні здобутки кожного допомагають численні проєкти, які реалізуються на Рівне нщині .

Для перемоги у конкурсах від міжнародних партнерів головне не просто мати цікаву креативну ідею, а й вигадати родзинку. Щоправда спершу треба навчитися правильно писати проєкти.

Саме навчання проєктних менеджерів у галузі культури повинне займати вагоме місце в ОТГ. Адже нині великий акцент робиться саме на міжкультурній комунікації, без якої співпраця України й ЄС неможлива.

Серед проєктів, які насправді вразили жителів Рівне нщини, а також навколишніх областей та навіть країн-сусідів, став культурний барбакан у Острозі. Ця ініціатива поєднала своєрідну реконструкцію історичної споруди з популяризацією музичного мистецтва.

Проєктів, які були реалізовані на Рівне нщині за допомогою іноземних партнерів чимало. Просто треба знати де шукати проєкти, як їх писати і, звісно, перемагати.

Читайте також: Гранти, навчання та проєкти: що ЄС пропонує молоді?