Митрополит Київський та всієї України Епіфаній нагородив мецената та голову громадської організації "Рівне Разом" Віктора Шакирзяна орденом святителя і чудотворця Миколая. Таку відзнаку благодійник отримав за багаторічну та невтомну допомогу Православній церкві Україні чоловічому монастирю, що у Гурбах. Це відбулося опісля визначної події - закладання капсули для будівництва нового храму. Детальніше про це - далі.

 Митрополит Київський та всієї України Епіфаній нагородив Віктора Шакирзяна голову ГО "Рівне Разом" орденом святителя і чудотворця Миколая. Таку відзнаку благодійник отримав за багаторічну допомогу українській церкві.

Нагородження відбулося під час визначної події - закладання капсули для будівництва нового храму в Гурбенському Свято-Воскресенському чоловічому монастирі.

Впродовж багатьох років голова ГО "Рівне Разом" Віктор Шакирзян підтримує Православну Церкву України, зокрема Свято-Воскресенський чоловічий монастир у Гурбах. Завдяки Віктору Шакирзяну тут було зроблено реконструкцію житлових будівель та трапезної, а ще благоустрій території меморіалу воїнам УПА що полягли у бою проти НКВС.

Священники, братія монастиря та його настоятель архімандрит Онуфрій для Віктора Шакирзяна стали добрими друзями.

Незабаром у Гурбах зведуть ще один храм. У присутності Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнішого Митрополита Епіфанія тут було закладено капсулу на будівництво нової святині на честь святителя Спиридона Тримифунтського, яка стане окрасою цього святого для українців місця.

Активно долучатиметься, в міру можливостей, до будівництва нового храму у Гурбах і Віктор Шакирзян. Переконує, буде продовжувати допомагати братії та настоятелю у справі розбудови комплексу в Гурбах.