Попри карантинні обмеження Рівненський палац дітей та молоді продовжує давати можливість підростаючому поколінню набувати професійні навички у найрізноманітніших напрямках.

Дистанційна робота з дітьми дала свої поштовхи кожному структурному підрозділу для самоосвіти малечі та зокрема, розвитку самих педагогів, – запевнила голова ради ПДМ Ірина Кураченко.

- По-перше, ми розробили багато різноманітних вправ, занять, ігор у зовсім іншій формі, ніж проводили на заняттях. По-друге, ми активно до освіти залучили наших батьків. Якщо раніше в нас була тісна співпраця з батьками - це одне ( з питань відвідування занять, поїздок і таке інше), то дистанційне навчання об’єднало батьків. Навіть, коли ми не могли виходити на природу з дітьми, то батьки виходили самі, фотографували рослин, комах різних. Тобто, вони були учасниками освітнього процесу.

Директорка Рівне нського палацу дітей та молоді Ірина Первушевська каже, карантин, у позитивному сенсі, допомагає, адже є можливість дистанційно охоплювати не лише містян Рівного.

- Дуже багато дітей хочуть набути ті навички, які ми даємо в палаці, не проживаючи на території міста. Дуже великий попит на ті спеціалізації, які ми готуємо паралельно зі школою.

Пані Ірина також зазначила, що карантин – не став для ПДМ проблемою, а навпаки слугує певним викликом, який дає можливості швидше переходити на ті формати, які не були в активному полі зору.

Читайте такожУкраїнські університети потрапили до світового топу найкращих