фото ілюстративне
Реалістичність і практичність - ось ключові слова, ідеально характеризують майбутнє літо. Ключові речі, будь то елегантна блакитна сорочка або брючний костюм, прекрасно це ілюструють. За пристрасним бажанням пропагувати класику ховається, звичайно, найголовніша тема для обговорення в офісі будь-якого модного будинку - це усвідомлене споживання та проблеми екології, які сьогодні не можна ігнорувати пристойним компаніям.

Як наслідок - трансформації і зміни в звичних трендах на більш приземлені.

Мінімалізм дев'яностих

Ось він, рідний, знову з нами. Інтелектуалки і естети потирають руки, адже зовсім скоро магазини заполонять монохромні лаконічні наряди. C одного боку, це чудово. Всі ці однотонні прості сорочки, сукні-сорочки дійсно практичні в застосуванні. З іншого боку, доведеться як слід худнути, адже, щоб надіти скромну «комбінацію», потрібні стрункі стегна і корпус, який знає, що таке віджимання. Знову ж таки, все це дуже красиво виглядає на моделях, але що робити нам? Судячи з усього, якось адаптуватися до мінімалістичного життя і не забувати про спорт.

Горох

Той самий, що зустрічається на сукнях і шовкових блузах. На щастя, дизайнери налаштовані не тільки «екологічно», а й грайливо.Різні дизайнери від душі розсипали найрізноманітніші горошини в своїх нових колекціях.

Декольте

Судячи по показах весни-літа - 2020 року, відкрита зона ключиць і декольте в цьому році тільки вітається. Але це не ті декольте, про які ви подумали. Квадратні і прямокутні вирізи потіснили горезвісні V-подібні, та й виглядають вони куди більш сучасно

Бермуди

Подовжені шорти розслабленого крою - ключова річ сезону, в якій через пару місяців будуть фотографуватися всі модниці Instagram. Минулої весни цей предмет одягу несподівано виявився одним з найпопулярніших, що стало причиною їх чергової появи в колекціях. Шорти можуть бути як самостійною річчю, так і частиною костюма. Другий варіант сильно вітається, але все залежить від вашої винахідливості: подібний наряд ще доведеться як слід пошукати.

Костюмні жилетки

Ще один привіт з нульових - мініатюрна жилетка, яку прийнято надягати під піджак. Її поява закономірна, адже це основа якісного класичного гардероба.