Відповідну електронну петицію було зареєстровано на сайті Рівненської міської ради. Наразі петицію підтримали 34 людини із необхідних 300. Голосування триватиме до 20 липня.

 Текст електронної петиції: 

"Керуючись п. 1.6. "Правил торгівлі на ринках" - Робота ринку не повинна погіршувати санітарний та ек. стан і негативно впливати на умови проживання населення.

Задля припинення порушень санітарних норм і вимог, задля припинення негативного впливу на умови проживання, для належної експлуатації доріг та тротуарів за їх прямим призначенням, прошу: винести на розгляд прохання ( вимогу) про сувору заборону торгівлі на дорогах, тротуарах та інших місцях загального користування, котрі передбачені для проходу і проїзду. В тому числі і для проведення так званих ярмарок, дозволами проведення котрих користуються на постійній основі для щоденної торгівлі перекупники та спекулянти).

Відповідно, прошу, вирішити це прохання позитивно. Також прошу скасувати договори оренди доріг а бо ж надати можливість оренди доріг усім охочим."

Читайте також: "Коронавірусу вони бояться - розганяйте супермаркети!": продавців стихійного ринку Рівного женуть з дороги бо карантин

Стихійна торгівля на центральному ринку: коли перестануть торгувати із землі? [ВІДЕО]

У Рівному почали розганяти стихійних продавців біля ринку