З криками та обуренням. Торговці з ринку на Шевченка прийшли сьогодні під міську раду Рівного. Вкотре просили дозволу на торгівлю. Напередодні торговці ходили під облдержадміністрацію з цим самим питанням. Але їм повідомили, що все вирішує місто. Що сьогодні почули під стінами мерії, дивіться далі у сюжеті

 Торговці скандують під стінами міської ради у Рівному. Обурюються, що їм не дозволяють торгувати на вулиці Шевченка. Кажуть, 300 людей вже 3 місяці не мають роботи. Не відкрили лише ярмарок на Шевченка. Натомість всі ринки у Рівному працюють.

Міський голова пояснив, що до закінчення карантину будь яка торгівля за межами ринку заборонена. Людям пропонують торгові місця у межах ринків обласного центру. Вже порахували, таких обладнаних точок є 800. Після карантину проведуть опитування серед рівнян, чи хочуть вони бачити торгівлю на вулицях біля центрального продуктового ринку.

Та все ж у підсумку часткового консенсусу вдалось досягти. Міський голова порадив торговцям створити ініціативну групу аби зустрітись ще раз на наступному тижні. Будуть шукати можливість аби люди доторгували по закінченню карантину. Наразі їм пропонують продавати свій крам у інших торгових місцях. Також у мерії повідомили, що наразі розробляється схема дорожнього руху аби вулицю Шевченка зробити проїзною. Саме цим розвантажити центр міста від транспорту.