У Рівному медики жаліються на дірявий дах. В обласному центрі служби крові вже не перший рік просять замінити покрівлю приміщення. Після дощів постійно підтоплює верхній поверх. Затікають стіни, псується техніка. Дощова погода останніх днів не стала винятком. Працівники вже стомились просити про допомогу. Адже медзаклад є стратегічно важливим в області. Тут люди щодня здають кров для порятунку інших. Більше подробиць - далі у сюжеті

Андрій Мельник вранці прийшов на роботу, де вже його чекав неприємний сюрприз. Робоче місце залила вода. Найбільше хвилювався за комп'ютер. Сушив техніку. Останній лише дивом вцілів.

Колезі по кабінету сьогодні пощастило. Його стіл сухий. Але каже, періодично страждають від старої покрівлі всі.

Приміщенню Рівне нського обласного центру служби крові вже 62 роки. Дах дірявий. Замінити покрівлю, просять вже не перший рік.

Під час сильних дощів вода затікає майже у всі приміщення третього поверху. Працівники центру постійно стелять плівку на горищі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне нські торговці кричать меру міста "Ганьба"

#Підтримайсвоїх: Що змінилося в Рівне нському обласному краєзнавчому музеї після карантину?

Медзаклад є стратегічно важливим. Тут люди щодня здають кров для порятунку інших. Головний лікар каже, не можуть зробити ремонт на 3 поверсі приміщення, через дірявий дах. У 2017 році виготовили проектно-кошторисну документацію на його ремонт. Постійно звертаються в управління охорони здоров'я та на комісії обласної ради.

За словами першого заступника голови Рівне нської облдержадміністрації Сергія Подоліна, ремонт даху в обласному центрі служби крові можуть
розпочати вже цього року.

Водночас працівники центру переливання крові просять вирішити також не менш важливу проблему. А саме зрізати дерева біля приміщення. Кажуть, вони затуляють денне світло, а також після кожної негоди, гілки падають на аварійний дах.