Остаточну дату проведення буде повідомлено пізніше.

Як повідомила начальниця відділу культури і туризму Здолбунівської районної державної адміністрації Елеонора Стеценко, вже три роки поспіль 6-7 липня в селі Буща Здолбунівського району, на території рекреаційної зони Національного природного парк «Дермансько – Острозький», відбувався відкритий обласний етно - еко фестиваль «БУЩА ПАПОРОТЬ».

Через фестивальні заходи, спілкування, загальне відчуття єднання навколо народних традицій, творчості та рідної природи ми намагаємось зрушити розвиток сільських територій, зеленого, екологічного і подієвого туризму на Здолбунівщині. Місія фестивалю полягає в актуалізації свідомого відношення до здоров’я, довкілля, екології, суспільства, самобутньої української культури.

Ми маємо амбітні плани розширити заходи фестивалю, залучивши партнерів з розвитку молочного тваринництва на селі, з виготовлення крафтових продуктів та виробів, а також згуртувати для діалогу та обміну успішним досвідом бізнес представників регіону, що займаються чи зацікавлені займатись зеленим туризмом. На жаль, карантинні заходи, пов’язані з COVID-19, змушують переглянути дату фестивалю, тому, порадившись з нашими співорганізаторами, ми прийняли рішення перенести фестиваль «БУЩА ПАПОРОТЬ».

Остаточну дату проведення буде повідомлено пізніше.

Читайте також: Городище Оствиця: у Рівному під відкритим небом створюють історичний парк