Деякі жінки нічого не бачать в тому, щоб носити безнадійно застарілі сукні. Дійсно, що такого в тому, якщо вийти в такій сукні на вулицю? Тим більше, коли вона хорошої якості і добре сидить на фігурі? Що може статися? Нічого не станеться, і застаріле плаття ніхто не зніме.

Однак воно «зістарить» навіть саму молоду жінку. Адже така сукня була модна кілька років тому. Раз вона ще збереглася у жінки, значить, вона не така вже й молода. Саме такі думки відразу ж спадають на думку, коли йде молода приваблива жінка в старомодному фасоні. Тому слід позбутися деяких моделей суконь, які точно не повернуться в моду найближчим часом.

Футболка з завуженим рукавом летюча миша

Такий фасон був в моді років 7 тому, але чомусь і сьогодні можна зустріти жінок в таких сукнях. Можливо, деяким подобається, що рукав «летюча миша» приховує проблемну зону рук. Однак сьогодні можна придбати сукні не з завуженим рукавом, а вільним.

Плаття з баскою

Сукня з басками була придумана для жінок, щоб приховати недосконалість фігури. Дійсно, акуратна маленька спідничка трохи нижче талії добре приховує виступаючий животик. Тому такі сукні будуть завжди купувати. Але змінюється мода і на такі фасони. Сьогодні баска повинна бути асиметрична. В ідеалі актуальна баска, що нагадує другу спідницю.

Сукня з спідницею-тюльпан

У цьому випадку все йде так само, як і в випадку з басками. «Тюльпан допомагає додати об'єм тонким стегнах, а також візуально прибере обсяг з великих стегон. Це так широко відомо, що багато хто думає: раз жінка носить таке плаття, значить, у неї не все в порядку з фігурою, тому так вона приховує недоліки.

Бандажні сукні

Цей фасон завжди носили дівчата, у яких все в порядку з фігурою. Однак бандажні сукні сковують рухи і не дозволяють тілу дихати в повній мірі. Ось тому сьогодні такий фасон носити не рекомендується. У моді комфортні і зручні моделі.