Всім давно відомо, що мода циклічна. Те, що вам подобалося або не подобалося в минулому, рано чи пізно повернеться. Актуально це і для 2020 року. У його трендах одяг і речі з 2000-х. Пам'ятайте джинси із заниженою талією? А іменні підвіски? А великі сережки-кільця? Хочете ви цього чи ні, а багато з початку нульових знову стає популярним.

Які тренди з 2000 років знову в моді

1.Кольори і принти

Леопардовий принт. Це класика, яка, по суті, нікуди не поділася. Якщо ви відчуваєте ніжні почуття до речей тваринного забарвлення, сміливо діставайте їх з шафи. Правило все той же - не переборщувати і не носити всю «леопардового» одяг разом. До речі, в моді і інші тваринні принти, наприклад, «під зебру» та «зміїна шкіра». Так що не "леопардом» єдиним. До речі, пам'ятаєте неонові кольори з 2000-х? Так ось насичений рожевий і салатовий знову на хвилі популярності. Все більше і більше знаменитостей вибирають одяг в яскравому малинового і лаймового відтінку, так що дерзайте!

2. Одяг

Нарівні з кроп-топами в тренді також укорочені футболки родом з 2000-х. Нікуди не поділися і джинсові спідниці. Вони обов'язково повинні бути присутніми в базовому гардеробі в цьому році. Що стосується самих джинс, то популярними в 2020 році оголошені дві моделі з минулого – розширені до низу і з заниженою талією. Штани-карго свого часу популяризували Крістіна Агілера, Фергі і Гвен Стефані. Минуло 20 років і вони знову в моді: широкі, з глибокими кишенями на липучках і забарвлення камуфляжу.

3. Аксесуари

Чокери - одні з тих прикрас, які в 2020 році знову доречно носити. Якщо вони вам не до душі, згадайте про інше тренді з нульових - підвіски. Для любительок великих сережок теж є хороша новина. Величезні сережки-кільця з культури хіп-хопу 90-х - 2000-х років знову в тренді. Модними вважаються і довгі, блискучі сережки, схожі на мініатюрні кришталеві люстри. До слова, пам'ятайте намиста з черепашок, які було прийнято привозити на пам'ять з моря? Ось вони теж повернулися в моду з початку нульових. Серед інших аксесуарів необхідно виділити кольорові сонцезахисні окуляри. У 2000-х роках їх повально носили як жінки, так і чоловіки. Рожеві, жовті, бузкові, зелені ... Вибирайте на свій смак і будьте в тренді!