АрміяInform
Сьогодні, 12 травня, у всьому світі відзначають День медичних сестер. З нагоди свята в Рівненському військовому госпіталі працівникам та військовослужбовцям Збройних Сил України подякували за їхній внесок у боротьбу за життя і здоров’я пацієнтів.

З нагоди свята в Рівне нському військовому госпіталі працівникам та військовослужбовцям Збройних Сил України подякували за їхній внесок у боротьбу за життя і здоров’я пацієнтів.

Дотримуючись обмежень, пов’язаних із карантинними заходами, медичні сестри отримали відзнаки, квіти та грамоти. Від командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майора Сергія Шаптали медсестер привітали офіцери СІМІС та військово-медичної служби, від голови Рівне нської облдержадміністрації – його перший заступник Сергій Подолін, а від ветеранської організації «Побратими» – заступник голови правління Ігор Колба.

Чимало із вас є учасницями бойових дій на сході України. Роль медсестри важко переоцінити, бо вся практична діяльність медичної галузі неможлива без людей такої спеціальності. Ви 24 години на добу сім днів на тиждень героїчно протидієте невидимому ворогу – хворобам та інфекціям, – зазначив під час привітання начальник Рівне нського військового госпіталю підполковник медичної служби Тимофій Кульчицький. – Від себе особисто й від усього колективу дякую вам за збереження життя й здоров’я військових як на передовій, так і в пункті постійної дислокації.

На сьогодні у військово-медичному закладі понад сотня медичних сестер.

Читайте також: #Підтримайсвоїх: У Свято-Покровському соборі прихожани шиють фартухи для медиків