Пандора
Намистини або підвіски на браслеті Пандора - це блискучий компонент прикраси. Вони оригінальні за забарвленням, обробці і текстурі, тому і залучають дам будь-якого віку.

Намистини або підвіски на браслеті Пандора - це блискучий компонент прикраси. Вони оригінальні за забарвленням, обробці і текстурі, тому і залучають дам будь-якого віку. Кожна леді хоче бути особливою, тому і купує Пандора шарм. Це відмінна можливість власноруч зібрати оригінальну коштовність.

Вибір Шарм

Пандора шарм - це своєрідний аксесуар, який відрізняється за стилем, матеріалу і призначенню. Одні служать як красива прикраса, другі - несуть певний сенс і задають настрій.
Що вибирають дівчата?
Часто дами віддають перевагу срібним шнуркам Пандора і комбінують їх з такими ж Шарм і підвісками. Така комбінація має єдину гаму і значення. Асортимент Шарм дає можливість кожній дівчині створити власну композицію, яка буде відображати характер власника і мати унікальний своєрідний дизайн.
Різновиди Шарм
Намистини Pandora Me* ділять на пару типів:
  • стандартні елементи, які вільно переміщаються по ланцюгу;
  • Шарм-роздільники, що мають різьбу для закріплення;
  • кліпси, що мають застібку (об'єднують перехідні намиста);
  • підвіски - дозволяють прикріпити до намистині додатковий аксесуар (фігура, камінь, діамант).
Які матеріали застосовуються у виробництві?
Для виготовлення підвісок Пандора застосовуються лише матеріали високої якості. Клієнт вибирає намистини з золота, срібла та інших комбінацій. Ще ювелірний дім справив особистий сплав золота, має ніжно-рожеве забарвлення.
Які камені підходять?
У вигляді додаткових елементів для вироби беруться коштовне каміння різного розміру. Привабливо і елегантно виглядають намистини в комбінації з перлами або емаллю. Щоб урізноманітнити коштовність східним характером, додаються підвіски з насиченими фарбами мускатного скла.
Як поєднувати Шарми Pandora
Широкий модельний ряд дозволяє виробляти оригінальні жіночі аксесуари. Ювелірний дім PANDORA пропонує переглянути каталог, в якому представлені підвіски різної теми і колекції, а також вибрати виріб і оформити замовлення з доставкою по всій Україні. Асортимент магазину широкий, тому кожен знайде прикраса до душі.
Найменування намистин
Шарми можна нанизувати на ланцюг браслета в будь-який по черговості так само, як і купувати. «Ейфелева Вежа», «Любов», «Подорожі», «Коляска», «Вибух почуттів», «День Святого Валентина» - це одні з сотні назв, які включені в асортимент Ювелірного дому Pandora.
__
* - Pandora Me - це абсолютно нова концепція, новий браслет, нові шарм і багато можливостей для Ваших експериментів і креативу.