Жіночі сукні
Синоптики розійшлися в думках: одні обіцяють на контрасті з теплою зимою літо прохолодне і дощове. Інші кажуть, що Україна поступово перетворюється в субтропікі і потрібно чекати спеки. Будемо передбачливими і готуємося до будь-яких примх природи.

В інтернет-магазині Dressa в рамках акції «#STAYATHOME» знижки -20% на 4000 моделей https://dressa.com.ua/c/platia/. Вирушаємо на шопінг, не виходячи з дому! На які акценти звернути увагу?
 
Довгий рукав
 
У 2020 році дизайнери зосередилися на рукавах. Згадали вікторіанські часи, не пошкодували тонких шовкових тканин і створили широкі рукави на збірках в районі плеча і широких манжетах на ґудзиках. Хочеться вірити, що до літа боротьба з вірусом буде закінчена, але про всяк випадок запасаємося парою суконь з довгим рукавом, які захистять нашу шкіру від зайвих контактів. Не забуваємо, що для чоловіків прикрите тіло — це загадка, яка вабить.
Широкі пояси
Варто підкреслити тонку талію і красиві стегна широким поясом з пряжкою. Більшість моделей каталогу пропонують сукні з поясами в тон — вони грають роль непомітного, але витонченого декору. Альтернативний варіант — широка збірка-гумка на талії. Обидва варіанти задають фігурі обриси «пісочного годинника»: саме такий силует сприймається чоловіками як найсексуальнійший.
 
Декоративне оздоблення
 
Складки, гудзики, контрастні вставки, волани, кишені — у стилістів багата фантазія. У Dressa представлені кращі українські бренди, автори колекцій вміють поєднувати оригінальні ідеї з тонким смаком. Кожна сукня продумана до найменших деталей. Бантики, форма вирізу, коса вставка, широка оборка, планка з гудзиками або виріз на спині - все на своєму місці і абсолютно доречно.
Довжина міді
Ультракоротке міні і сукні до підлоги залишаємо на відпускний сезон. Для роботи та міських прогулянок, романтичних зустрічей і дівич вечорів обираємо сукні класичної довжини «нижче коліна», які відкривають стрункі ноги, підкреслені модними в цьому році босоніжками на танкетці. Весняно-літній сезон радує вільними трапеціями від талії або спідницями в складку — не потрібно дріботіти подібно японській гейші.
Тканина
Прозорий шифон з продуманою підкладкою, еко-шкіра, бавовна, льон, екологічна віскоза: цього літа нам буде особливо комфортно в сукнях. Обираємо кілька моделей в різних стилях: однотонне, в горошок, в смужку, з квітковим принтом і насолоджуємося щедрим і теплим літом.