Сьогодні іменини святкують Галина, Ірина, Леонід, Богуслав, Роберт.

ГАЛИНА

Ім'я походить від грецького слова "галене", що означає спокій, безтурботність.

Галина в дитинстві – татова доця. Багато в чому схожа на батька, вона успадковує багато рис його характеру. Це накладає відбиток на її поводження. Вона любить наряджатися в нові плаття й повертітися біля дзеркала, але найкраще вона почуває себе в товаристві хлопчиків.

З віком Галині залишаються чисто жіночі проблеми: хто, що й про кого сказав і як подивився. Замолоду любить читати історичні романи, книги про подорожі. У житті намагається теж бути активною й туристичні походи - одне з найдужчих її захоплень. Галина дуже працьовита й поспіває всюди: на роботі, будинку й у розвагах. Справа в неї знаходиться на першому місці. Вона розважлива, заздалегідь знає свій інтерес. Люди її цікавлять остільки, оскільки можуть бути чимсь корисні. Буде доброзичлива й попереджувальна з потрібною людиною, з непотрібним буде поводитися чемно, але без прояву радісних емоцій.

У Галини завжди багато шанувальників і їй є з кого вибрати собі чоловіка. Це, як правило, найкрасивіший і найбільш умілий чоловік, що вважає Галину найкращою жінкою у світі. У шлюбі Галина займає провідне положення.

ПРИВІТАННЯ

Хай Ангел-Хранитель вночі
Запалить тобі три свічі…
Перша свіча – за любов:
Даруй її знов і знов.
Друга – за доброту,
правду і прямоту…
Третя свіча – оберіг
Від всіх негараздів і лих.

ІРИНА

Ім'я давньогрецького походження, означає "мир, спокій".

У дитячі роки Ірина самостійна й рішуча. Прагне більше перебувати в товаристві батька, ніж матері. Має гарні здібності, і навчання не жадає від її особливих зусиль. Здатна реально підходити до оцінки навколишньої її дійсності. Любить читати фантастичні романи й детективи, захоплюється спортом. Проливати сльози, співпереживаючи героям книги, ніколи не буде, тому що почуття сентиментальності їй не властиве, навпаки, у її характері присутня жорстокість. Після закінчення школи для Ірини важливим моментом у житті стає придбання спеціальності, а потім і професійний ріст. Відповідально підходить до виконання будь-якої роботи. Товариська, швидко встановлює контакт із незнайомими людьми. У компанії поводиться вільно, не відмовиться випити вина. Краще почуває себе серед чоловіків, у жіночому товаристві їй стає нудно.

Ірина - влюблива натура, але голови в захопленнях не втрачає, завжди прагне зберегти незалежність. До вибору чоловіка підходить ґрунтовно. Буде відданою, вірною дружиною й буде користуватися повагою чоловіка й дітей. У заміжжі Ірина ніколи не підкоряє повністю своє життя інтересам чоловіка й домівці. Професійна діяльність у її житті завжди відіграє істотну роль. Ірина вміє добре готувати, захоплюється модними системами виховання дітей.

ПРИВІТАННЯ

Ти вір в життя і будь собою.
Хай час летить собі, а ти,
Як сонце ранньою весною,
Цвіти промінням золотим.
І хай в очах твоїх відкритих
Нестримна молодість буя,
І хай несе тебе по світу
Життя бурхлива течія.
І завжди ангел-хоронитель
Тебе боронить від біди,
Ти просто вмій життю радіти
Й по ньому з усмішкою йди!

ЛЕОНІД 

Ім'я походить від Леонідас, що утворене із двох слів: "леон" і "ідеа", що означає буквально "син лева"

З дитинства привчається уважно стежити за своїм здоров'ям. Вимогливий у виборі їжі. Невелике садно обов'язково змаже йодом і зробить пов'язку. Навіть при невеликій температурі обов'язково буде дотримуватися постільного режиму. Його самолюбство не дозволяє, щоб його вважали менш гідним тих, з ким він учиться. В обраній спеціальності Леонід домагається значних успіхів. Він може стати класним водієм, широко відомим журналістом або державним діячем. У будь-якому колективі в нього складаються гарні відносини й з колегами й з керівництвом. Леонід здатний швидко пристосовуватися до обставин, уміє влагоджувати конфлікти, має гнучкість. У потрібний момент здатний виявити твердість і принциповість.

Леонід - великий аматор поїздок на природу. Йому подобаються нічні риболовлі з багаттям і юшкою, але не забуде прийняти всі міри, щоб не схопити нежить і не застудити поперек.

Жінці, що володіє кулінарним мистецтвом, не важко буде скорити Леоніда, тому що шлях до його серця лежить через шлунок Леонід любить добре сервірований стіл і вишукані блюда.

Дружині Леоніда треба пам'ятати про те, що він болісно сприймає критичні зауваження у свою адресу, і тому не варто прилюдно дорікати його. Не відмовиться провести вечір за пляшкою гарного вина, але в нетверезому стані в нього може з'явитися почуття ревнощів.

ПРИВІТАННЯ

З днем Ангела Вас вітаю,
Всіх земних благ Вам бажаю
За душу людяну і простоту;
Всі квіти світу Вам дарую
За добре серце й доброту.
Хай доля зачарує Вам світ здоров’ям,
Щастям, миром і натхненням.
Бажаємо прожити ще сто літ
Під Божим і людським благословенням!