Сьогодні іменини святкують Артем, Артемон, Премислав, Фомаїда, Хома, Клета, Марія, Марцеліна, Морена, Мажена.

АРТЕМ

У перекладі з давньогрецького означає "непошкоджений", "бездоганного здоров'я".

Незважаючи на своє ім'я Артеми в дитинстві постійно хворіють на респіраторні захворювання. У школі, як правило, у них не виникає ніяких складностей. Артеми спокійні, намагаються бути ненав'язливими в спілкуванні. Товариські й дружелюбні.

Можуть об'єктивно оцінити ситуацію. Завжди говорять правду, через що можуть потрапити в неприємну ситуацію. Усього домагаються своєю працею, кар'єра для них не головне. Дуже віддані й уміють зберігати таємниці.

Артеми можуть бути лікарями, журналістами, електриками, архітекторами, учителями, будівельниками. Їм доступні практично будь-які професії й скрізь вони процвітають. Для жінок Артем - знахідка. Він гарний чоловік, зразковий сім'янин.

Завжди допомагає по будинку. Любить подорожувати й приймати гостей.

"Осінні" Артеми наполегливі, але не конфліктні. Мають здібності, але не всі з них будуть реалізовані.

"Зимові" - більші сперечальники, люблять переливати з пустого в порожнє. Їм часто дістається через те, що прагнуть завжди й у всьому узяти гору. Як правило, у першому шлюбі їм не щастить, але заради дітей вони несуть свій хрест. Дуже обов'язкові. Друзів у них небагато, вони не кожного назвуть своїм другом. Добре продумують свої дії й насторожено ставляться до партнерів - якщо у відношенні останніх виникає яка-небудь підозра, дипломатично відмовлять їм.

"Літні" - більш спокійні й терплячі до думки інших, хоча й захопливі натури. Вони піклуються про слабких, люблять тварин. Не позбавлені поетичного хисту. Мають непогану інтуїцію. Добре водять машину, люблять їздити у відрядження, подорожувати. У них усе ладиться в руках; почавши справу, неодмінно доведуть її до кінця.

ПРИВІТАННЯ

Вітаємо тебе з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч і в хвилини радості, і в хвилини смутку, любові і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою буде радіти.

МАРІЯ

Ім'я має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені - гірка, улюблена, уперта.

Маша - добра, ніжна, спокійна дівчинка. У неї улюблене заняття - побути нянькою для маленьких дітей. Дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. У той же час у її характері присутні твердість, достоїнство, здатність постояти за себе.

Дії її іноді носять імпульсивний характер. Відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов'язки. Однолітки цінують її за працьовитість, здатність виявити співчуття. Доросла Марія випромінює навколо себе тепло, пещення, увагу. Вона завжди готова допомогти людині, що потрапила в лихо. У шлюбі вірна, але, щоб відносини із чоловіком були більше теплими і щирими, необхідно мати в родині хоча б одну дитину. Марія - дуже віддана мати, віддає всю себе дітям. Діти відповідають їй взаємністю, завжди виступають на її боці.

У Марії гарні відносини зі свекрухою, якщо вона стара й немічна жінка, якщо ж вона здорова й не має потреби у турботі, то можливі складності. Важко переживає невірність чоловіка.

ПРИВІТАННЯ

Вітаю з Днем ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч – і в хвилини радості, і в хвилини смутку, і в любові, і розлуці. Словом, щосекунди! Коли ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою радітиме. Я ж допомагатиму йому виконувати цю почесну місію і теж буду поруч з тобою!