Сьогодні іменини святкують Антип, Варсонофій, Микола, Петро, Прохор, Фармуфій, Горацій, Олександр, Людмила, Яків, Яромир, Гонорій, Григорій, Фідель.

МИКОЛА

Ім'я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як "переможець народів".

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатнього часу. Учиться добре по всіх предметах. Серед однолітків його відрізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборюють без сторонньої допомоги. Урівноважений, працьовитий і працездатний. Микола здатний опанувати будь-якою професією, буде добре заробляти.

У колективі простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника в Миколі можуть виявитися риси, що характеризують його як жорстокого й навіть деспотичного начальника. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює свій стан і здатний наламати дрів. Микола легко захоплюється жінками. Жінку, що йому сподобалася, відразу ж запрошує на побачення й через кілька днів може запропонувати їй вийти за нього заміж. Думка навколишніх його при цьому не цікавить. У любові жагучий, але ревнивий.

Здатний багато працювати над благоустроєм свого будинку. Допомагає дружині в куховарстві, ходить за покупками. Дуже любить дітей. Пестить їх, потурає всім їхнім примхам і капризам. Миколі треба бути обережним з алкоголем, тому що він швидко до нього звикає й може стати алкоголіком.

ПРИВІТАННЯ

Вітаючи Тебе сьогодні,
Сказати хочу знов і знов,
Нехай завжди живуть з Тобою
Надія, Віра та Любов.
Хай добрий Ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
В житті твоїм Тобі дарує.

ПЕТРО 

Ім'я походить від давньогрецького слова "Петра", що означає "стрімчак, кам'яна брила".

Петро - допитливий хлопчик. З раннього віку він починає мучити батьків питаннями. Його цікавить усе: навіщо будують гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як улаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам було б непогано влаштувати сина в музичну школу.

Петро вчиться легко й не доставляє турбот учителям. Замолоду часто займається колекціонуванням фотографій артистів і музичних записів співаків. Петро по закінченні школи прагне продовжити утворення. У своїй спеціальності бореться за лідерство, і тому дуже ретельно ставиться до своєї професійної підготовки. У Петра є схильність до аналізу й систематизації, тому він може стати слідчим, математиком, інженером.

У виборі дружини не квапиться, довго перевіряє чи відповідає обраниця його ідеалу. Одна з основних вимог до дружини - це бути вірною, інші якості для Петра не настільки важливі. У ревнощах може бути нестриманим.

Дуже любить свою матір, і тому дружині Петра треба зважати на вплив свекрухи на вчинки чоловіка. Домашньою роботою займається час від часу. П'є небагато й рідко, в основному по святах.

ПРИВІТАННЯ

Імя дивовижне на світі існує,
І скажемо щиро-найкращим пасує.
І той,кому Бог це імя посилає,
В житті наче зіронька ясная сяє.
То ж хочу нині я тобі побажати
Тепло щирих друзів в житті відчувати,
Коханою бути,любов дарувати!
З Днем Ангела!!!

ОЛЕКСАНДР

Ім'я походить від грецьких слів, "алекс" - захисник і "андрос" - чоловік.

У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися й займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найбільш здатних людей, довіряючи їм найбільш складні справи. Мають репутацію справедливих людей. Одне з уразливих місць Сашка - слабість до вина. У стані сп'яніння втрачають над собою контроль, починають хизуватися й прагнуть випередити партнерів по застіллю. Але деякі серйозні події в житті рідних і близьких можуть назавжди відвернути Сашка від захоплення спиртним.

У спілкуванні з жінками Олександр намагається не забувати жодної дрібнички - допомогти одягти пальто, подарувати букет квітів, особливо ретельно поголитися перед побаченням, наговорити якнайбільше компліментів - все це стає в нього звичкою. Але найщиріші компліменти не варто приймати занадто серйозно, такий прояв почуттів очікує й інших жінок.

Народжені влітку Олександри особливо сильно люблять дітей, як своїх, так і чужих. Народжені іншої пори року у відносинах з дітьми більше стримані.

ПРИВІТАННЯ

Хай Ангел-Хранитель вночі
Запалить тобі три свічі...
Перша свіча - за любов:
Даруй її знов і знов.
Друга - за доброту,
правду і прямоту...
Третя свіча - оберіг
Від всіх негараздів і лих

ЛЮДМИЛА

Це слов'янське ім'я, що означає "мила людям".

Людмила з раннього дитинства освоює навички ведення домашнього господарства. Свої обов'язки по будинку виконує старанно, любить створювати затишну обстановку. Люда старанно доглядає за ляльками, може сама зшити для них одяг. Їй подобається перебувати в компанії маленьких подружок, налагоджувати стосунки в колективі між однолітками.

Улюблений предмет у школі - домоведення, має гарні музичні здібності. Підростаючи, Людмила стає більш самолюбною, більше уваги приділяє своїй персоні. У неї можуть не заладитися відносини із сестрою. Приділяє багато часу й сил, щоб завжди бути на висоті. Людмила може домогтися гарних результатів у мистецтві й у діяльності, що вимагає вміння знаходити контакт із людьми.

У заміжжі Людмила повною мірою проявляє свої здатності у веденні домашнього господарства.

Люда чудово готує, проявляючи в процесі готування страв винахідливість і своєрідний підхідд у самих звичайних випадках. Уміння рукоділити допомагає заощаджувати засоби в сімейному бюджеті. Діти завжди виглядають ошатно.

Чоловік може часом проявляти невдоволення надмірною самостійністю Людмили і з цієї причини у відносинах можуть виникнути серйозні ускладнення. У випадку розлучення Людмила не падає духом і наполегливо намагається знову вийти заміж. Людмили по-батькові: Миколаївна, Володимирівна, Олександрівна, Дмитрівна мають важчий характер, ніж інші.

ПРИВІТАННЯ

Хай ангел життя твоє оберігає,
Біда нехай тебе не знає,
Хай горе від тебе біжить,
Друзі нехай не кривдять.
І що б усім ворогам на зло
Тобі завжди у всьому везло!

ЯКІВ

Ім'я являє собою російську форму від давньоєврейського імені Іаков, переклад якого в переносному значенні можна розуміти як "другий по народженню".

Яків з раннього дитинства демонструє практичність і ощадливість. Він повільно пристосовується до нової ситуації й нових людей, йому потрібен час, щоб ретельно все обміркувати. Віддає перевагу старим і перевіреним друзям. З особливою повагою ставиться до свого батька.

Вважає його головним зразком для наслідування. Любить читати пригодницькі й науково-фантастичні романи. Вибирає професію, зв'язану зі спокійною й ґрунтовною роботою. Може бути письменником, кравцем, пастухом.

Працьовитий і будь-яку справу намагається довести до логічного завершення. У важливих справах буде наполягати на своєму, але доводити справу до серйозних конфліктів не буде. Яків вибирає в дружини розумну й ділову жінку, що може створити будинку затишок і теплі відносини в сім'ї. У спілкуванні делікатний, м'який, постарається ніколи не нанести випадкову образу.

Яків не може відмовити людям у чомусь, тому його дружині треба вчасно втрутитися в події й перешкодити можливим негативним наслідкам. Яків любить свій будинок, любить приймати друзів. П'є в міру, віддає перевагу легким винам. Багато часу приділяє дітям.

ПРИВІТАННЯ

Хай Ангел на іменини
Здійснить всі бажання,
Несе щастя щохвилини,
Успіх й процвітання.
Радістю життя вквітчає
І додасть здоров‘я,
Мудрістю благословляє,
Добром і любов‘ю!

ГРИГОРІЙ

Ім'я походить від давньогрецького слова, що означає "не сплячий".

Хлопчик Григорій намагається бути гарною дитиною. Але непосидючий характер постійно заважає йому бути спокійним. Відправившись гуляти, Григорій обов'язково повернеться зі збитими коліньми, забрудненим одягом. Особливо любить запускати човники в калюжах. З дівчатками не б'ється, але якщо вони починають дражнити його, то може їх і поколобродити.

З віком Григорій не втрачає підвищеної щиросердечної чутливості, легко уразливий. Намагається завжди бути приємним у будь-якім товаристві. Приділяє велику увагу одягу й зовнішньому вигляду. Приємний у спілкуванні. Григорій може освоїти будь-яку професію. Може стати водієм, інженером, фотографом. Йому не подобається, коли намагаються ним командувати. Григорій - запеклий уболівальник. Відвідує всі футбольні й хокейні матчі.

У дружини Григорій вибере звичайну жінку. Не буде ставити метою обов'язково знайти дружину, що має престижну спеціальність, що походить із забезпеченої сім'ї й володіє ефектною зовнішністю. Для нього важливо, щоб дружина була гарною господаркою, мала спокійний і рівний характер. Григорій любить домашній комфорт, добре підготовлене застілля.

ПРИВІТАННЯ

З Днем Ангела тебе вітаю,
Та нехай твій Ангел тебе оберігає.
Стежку життя квітами барвистими посипає,
Мир, злагоду, любов дарує та в усьому допомагає.
Смійся, радій, будь коханою та від усього серця люби,
Бо так чудово, що на цій землі є така людина, як ти!